vi_saljer_din_bil

VÄLKOMMEN TILL KAREBY BIL!

sportage panel

Köpa din nya bil på landet!

Kareby Bil har blivit en bilförsäljare att räkna med i Göteborgsområdet. Trots att vi växer så det knakar, i dagsläget är vi ca 25 anställda, envisas vi med att ha kvar verksamheten ute på landet. Varför det?

Det hjälper oss att behålla den familjära och personliga stämning som vi hoppas du märker av direkt när du kliver in genom dörren. Modernt och med hög service men med personal som har tid för dig och dina bildrömmar.

Dessutom har vi ytterligare ett ess i rockärmen – våra priser. Från start har vår policy varit att ha rätt pris från början. Lite exempel på vad det innebär hittar du under bilar i lager.

Vi hoppas att du hittar den information du söker här på hemsidan. Eller ännu hellre - kom hit, titta på och provkör någon av våra bilar!

... så här började det

Kareby Bil grundades 1999 och redan 2001 började vi sälja Kia som en av de första auktoriserade återförsäljarna i Sverige. På några år så gott som fördubblades bilförsäljningen och år 2005 var det dags att bygga ut med ny bilhall.

Sedan dess har ytterligare en hall byggts till och vi har hunnit fira 15 år som auktoriserad Kia-återförsäljare. Idag har vi också en auktoriserad Kia fullserivceverkstad i anslutning till bilhallen.

År 2012 tog vi in ett nytt bilmärke - Mitsubishi.

År 2015 öppnade vi en ny Kia-verkstad.

År 2019 köpte vi en bilverkstad i Stenungsund

År 2019 började vi sälja Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional och Abarth. Vi är fullserviceanläggning för FCA (Fiat-Chrysler-Alfa)

År 2020 började vi med att sälja och hyra ut husbilar - Knaus. Vi har även fullservice för Knaus.

Under år 2020 kommer vi också att öppna en ny bilhall i Stenungsund.