HUSBILAR I LAGER

Undrar du vad förkortningarna står för? klicka här Husbilslexikon

Knaus husbilar i Kungälv

Hos Kareby Husbil i Kungälv har ni möjlighet att se på Knaus husbilsprogram. Vi har även nya Knaus husbilar att hyra. Att hyra husbil är ett bra alternativ om man vill prova på husbilslivet innan man köper en husbil.

Begagnade husbilar i Kungälv

En begagnad husbil är ett prisvärt och tryggt alternativ till ett helt nytt fordon. Vi utför alltid professionella tester och genomför noggranna inbyteskontroller och värderingar för att säkerställa att våra begagnade husbilar i Kungälv håller högsta möjliga kvalité.

Fördelar med att köpa en begagnad husbil

Att köpa en redan använd husbil medför många fördelar. Du slipper bland annat att betala för den värdeminskningen som sker i början av fordonets liv. Om du dessutom vårdar din begagnade husbil väl blir andrahandsvärdet bättre. Vilket innebär att du kan få ett högre pris om du väljer att sälja vidare din begagnade husbil inom några år. Kareby Husbil är en husbilhandlare som erbjuder ett brett sortiment av begagnade husbilar i Kungälv. Vi står dessutom till tjänst om du någonsin skulle vilja sälja din gamla husbil – oavsett om du ska köpa en ny hos oss eller inte.

Finansiering och garanti för begagnade husbilar

När du ska köpa en begagnad husbil på Kareby Husbil har du möjligheten att lämna in din gamla husbil som inbyte. Ditt gamla fordon utgör då en del av betalningen för den husbil du köper hos oss. Om det inte uppstår någon mellanskillnad i pris på det inlämnade fordonet och den husbil du väljer kan din gamla husbil bytas ut mot ditt nya fordon utan extra kostnader. Vi erbjuder utöver detta även anpassade finansieringsalternativ och förmånliga försäkringar skräddarsydda för dig och din begagnade husbil i Kungälv.

Vi erbjuder garanti i samarbete med Svensk Bilgaranti. Pratar med oss för att veta mer om vilka garantier vi kan erbjuda.

Hos oss har du möjlighet att gå igenom och kolla på våra husbilar

Vi finns för att besvara era frågor. Hos oss får du möjlighet att i lugn och ro gå igenom alla de fordon du är intresserad av. Du kan då känna efter om bilens kvalitéer matchar dina förväntningar eller ifall du vill leta vidare bland vårt utbud av nya och begagnade husbilar i Kungälv. Vad du än söker efter i en husbil är vi säkra på att du hittar det hos oss.