kia_stonic_bred

Kia Stonic

Stonic display_2

Nytänkande och förarvänlig kupé!

Sätt dig bekvämt i den rymliga kupén och njut av en skön körupplevelse. I förarsätet är allt fokus på dig. En skärm är riktad mot förarsätet med knappar inom räckhåll. Kia Stonic är utrustad med Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™. Njut av att vara uppkopplad till din värld och din musik. Interiör är nytänkande och snygg med trendiga detaljer, kontrasterande sömmar och
D-formad ratt.

Just nu: Privatleasing fr 1 995 kr/mån!

Kontakta oss för mer info

Rymlig, kaxig bil för vettiga pengar

Totalt sett är Kia Stonic en vinnare. Du får kaxig design, rejäla utrymmen. Samma kaxiga energi som präglar exteriören av Kia Stonic hittar du också på insidan. Materialvalen, linjerna och omsorgen om detaljer samverkar för körglädjen. Den sportiga D-formade ratten och de logiska och lättillgängliga reglagen visar att det här är en bil som är skapad för att skänka sann körglädje.

7-års nybilsgaranti på Kia Stonic

Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Med hög kvalitet kan man ge den typen av garanti. En av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde är att nybilsgarantin följer med när du säljer din bil.

Och det finns fler fördelar! Om du väljer att serva din Kia hos oss på Kareby Bil får du dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar – en förmån som ingår när du servar din bil hos en  auktoriserad Kia-verkstad.